Zimná krajina

Srdečne Vás pozdravujem dievčatá moje,


chcem Vám na začiatok zaželať všetko len to najlepšie do nového roku 2021. Nech sú Vaše dni naplnené radosťou, pokojom, úspechmi, nech ste mi zdravé po celý rok a všetkými okolo Vás milované.
Šťastný rok 2021


Opäť raz sa nám prázdniny skončili a opäť sú tu povinnosti. Aj ja vám idem trošku pridať na plecia, ale verím, že to bude pre Vás milá povinnosť. Nechcem Vás veľmi zaťažovať, ale tvoriť treba, teda ak Vás to skutočne baví. Premýšľala som nad novoročnou témou a nechala som sa inšpirovať dnešným krásnym čerstvo zasneženým zimným ránom. Bol aj je to nádherný pohľad z okna. Verím, že aj u Vás zimička začala kraľovať. Vezmite do rúk farby, štetce, pohodlne sa usaďte s teplým uvareným čajíkom, zadívajte sa do okna a pokúste sa namaľovať Vašu zimnú krajinu, ktorú máte práve pred očami. Ak Vás pohľad z nemotivuje zimnú krajinu môžete namaľovať aj zo svojej predstavy a fantázie.

Skúste sa inšpirovať maliarom Josefom Ladom, ktorý rád maľoval zimné krajiny, prípadne inými maliarmi. Pozrite si odkazy na stránky.

https://www.webumenia.sk/dielo/CZE:MG.B_14601

https://www.webumenia.sk/dielo/SVK:GNZ.K_89
Dievčatá prajem Vám veľa chuti a inšpirácie na tvorbu zimnej krajiny.


Ostávam so srdečným pozdravom

Žofia Barlová

Kde nás nájdete?

Základná umelecká škola -riaditeľstvo Pod Dubinkou 212, 97662 Brusno

Kontakt

Tel.č.: 048/4194435 | mail: zus.brusno@zusbrusno.sk